Leave Your Message
0102
xg (2) tc3

babagan heelarxheealarx

HEEALARX INDUSTRY LIMITED minangka salah sawijining produsen pompa panas banyu inverter internasional profesional ing lapangan pemanasan lan pendinginan omah kanthi kantor finansial ing Singapura lan basis manufaktur ing Guangdong China.
Waca liyane

Produk HOT

POMPA PANAS INVERTER KOMERSIAL

Komersial Inverter Pool Heat Pump

Komersial inverter jinis kolam renang pompa panas saka HEEALARX punika seri frekuensi inverter komersial jinis pump panas kanggo blumbang dadi panas lan cooling.

Sinau luwih lengkap
RESIDENTIAL INVERTER POOL PANAS PUMP

Residential Inverter Pool Pompa Panas

Kanggo pasar pompa panas kolam renang omah Eropa, wong-wong nggoleki sing dirancang modern, efisiensi dhuwur lan unit pompa panas inverter sing bisa dipercaya tinimbang unit on/off kualitas kurang lawas.

Sinau luwih lengkap
HYBRID MONOBLOCK HEAT PUMP

Hybrid Monoblock Heat Pump

HEEALARX Hybrid monoblock inverter online menyang pompa panas pemanasan omah banyu minangka salah sawijining jinis sistem pemanasan hemat energi sing cerdas sing bisa diganti saka sumber pemanasan sing bisa dianyari lan tradisional.

Sinau luwih lengkap
010203

APLIKASIAPLIKASI

heealarxKENAPA PILIH KAMI

pusat wartaPAWARTA

kita nyedhiyani

tingkat unmatched kualitas lan layanan

Kita nyedhiyakake layanan manufaktur pompa panas pemanas inverter profesional kanggo mitra luar negeri. Kita ngoptimalake layanan kanthi njamin kualitas paling apik lan rega sing kasedhiya.

KLIK KONTAK
mitra
mitra2
mitra3
mitra 4
mitra5
mitra6