Leave Your Message
0102
xg (2)tc3

за хеларксhealarx

HEEALARX INDUSTRY LIMITED е еден од професионалните меѓународни производители на топлинска пумпа за вода со инвертер за воздух во полето за греење и ладење на куќи со финансиска канцеларија во Сингапур и производствена база во Гуангдонг Кина.
Прочитај повеќе

ХОТ производ

КОМЕРЦИЈАЛНА ТОПЛИНСКА ПУМПА ЗА ИНВЕРТЕР БАЗЕН

Комерцијална топлинска пумпа со инвертер базен

Комерцијална топлинска пумпа за базен со инвертер од HEEALARX е серија на топлинска пумпа со комерцијален тип со инвертер со фреквенција за греење и ладење на базени.

Научи повеќе
ТОПЛИНСКА ПУМПА ЗА СТАНБЕН ИНВЕРТЕР БАЗЕН

Станбена топлинска пумпа за базен со инвертер

За европскиот пазар за топлински пумпи за станбени базени, луѓето бараат модерни дизајнирани, високоефикасни и сигурни работни единици со инвертер топлински пумпи наместо старомодни единици за вклучување/исклучување со низок квалитет

Научи повеќе
ТОПЛИНСКА ПУМПА ХИБРИДНА МОНОБЛОК

Хибридна моноблок топлинска пумпа

HEEALARX Хибридниот моноблок инвертер воздух-вода топлинска пумпа за ладење за греење на куќа е еден тип на паметен систем за греење за заштеда на енергија кој може да се менува и од обновливи и од традиционални извори на греење

Научи повеќе
010203

ПРИМЕНАПРИМЕНА

healarxЗОШТО ДА ОДБЕРЕТЕ НАС

центар за вестиВЕСТИ

обезбедуваме

неспоредливо ниво на квалитет и услуга

Обезбедуваме професионални услуги за производство на топлинска пумпа за ладење за ладење со инвертер за партнери во странство. Ја оптимизираме нашата услуга со тоа што гарантираме најдобар квалитет и разумни цени достапни.

КЛИКНЕТЕ ЗА КОНТАКТИРАЊЕ
партнер
партнер2
партнер3
партнер4
партнер5
партнер6