Leave Your Message
6539d67poa БОГАТ
Искуство

HEEALARX INDUSTRY LIMITED

HEEALARX INDUSTRY LIMITED е еден од професионалните меѓународни производители на топлинска пумпа за вода со инвертер за воздух во полето за греење и ладење на куќи со финансиска канцеларија во Сингапур и производствена база во Гуангдонг Кина. Откако е основан во 2014 година, HEEALARX продолжува да се фокусира на развивање, производство и снабдување со напредни технологии за топлински пумпи со инвертер и производи за топлински пумпи во обезбедување на греење, ладење и снабдување со топла вода за домаќинствата за домаќинство и за комерцијална употреба.

Прочитај повеќе

Специјализиран за инвертер воздух
Производство на топлински пумпи за вода

Професионален производител за топлинска пумпа за ладење за греење на куќи со технологија на инвертер

ШТО ПРАВИ HEEALARX?

Интелигентен флексибилен производителГлобален маркетинг

Продолжувајќи брзо да расте во својата историја, HEEALARX INDUSTRY LIMITED продолжува да биде пионер во индустријата за топлински пумпи за греење на централни куќи со своето правило за кршење на целосниот инвертер од воздух во вода за греење топлинска пумпа за ладење на куќа со технологија evi и супер ниско ниво на бучава и ја гради визијата за ниско ниво на јаглерод и удобност во домот во мисијата за обезбедување луксузни решенија за греење, ладење и снабдување со топла вода во домот.

 • 6511355 милијарди
  Зрела целосна технологија на инвертер
 • 6539cd7qmi
  Навремена поддршка по продажбата
 • 6511355cnp
  Месечна продуктивност 8000+
 • 6511355 прегратка
  Две специјализирани лаборатории
6539d74lwh
Референтна инсталација низ целиот свет
Во изминатите децении, HEEALARX INDUSTRY LIMITED реагираше активно и позитивно на трендот на пазарот и барањата за ниски емисии на картонски и производи за топлинска пумпа за заштеда на енергија поради F Gas регулативата е во пракса во Европа. Благодарение на годините напорна работа и големи напори на производствениот тим и инженерскиот тим, HEEALARX INDUSTRY LIMITED воспостави линија за автоматско производство на R32 пумпа за целосно инвертер воздух за вода, како и специјална производна линија и лабораторија за тестирање за R290 пропан инвертер воздух во вода куќа топлински пумпи за ладење со месечна производна способност од 5000 парчиња месечно. Со интегрирање на флексибилното и интелигентно управување со синџирот на снабдување, строга процедура за контрола на квалитетот во комбинација со информатичката технологија, производните погони HEEALARX можат да направат брза навремена испорака за секоја нарачка на топлинска пумпа со својот врвен квалитет.