Leave Your Message
6539d67poa I PASUR
Përvoja

HEEALARX INDUSTRY LIMITED

HEEALARX INDUSTRY LIMITED është një nga prodhuesit ndërkombëtarë profesionistë të pompës së nxehtësisë së ujit me inverter në fushën e ngrohjes dhe ftohjes së shtëpive me zyrë financiare në Singapor dhe bazë prodhuese në Guangdong të Kinës. Që kur është themeluar në vitin 2014, HEEALARX po vazhdon të fokusohet në zhvillimin, prodhimin dhe furnizimin e teknologjive të avancuara të pompës së nxehtësisë me inverter dhe produkteve të pompës së nxehtësisë në sigurimin e ngrohjes, ftohjes dhe furnizimit me ujë të ngrohtë shtëpiak si për përdorim shtëpiak ashtu edhe për përdorim komercial.

Lexo më shumë

E specializuar në Inverter Air
Prodhimi i pompës së nxehtësisë së ujit

Prodhues profesionist i pompës së nxehtësisë për ftohjen e ngrohjes së shtëpisë me teknologji inverter

ÇFARË BËN HEEALARX?

Prodhues inteligjent fleksibëlMarketingu Global

Duke vazhduar me rritje të shpejtë në historinë e saj, HEEALARX INDUSTRY LIMITED vazhdon të jetë pioniere në industrinë e pompave të ngrohjes për ngrohje qendrore të shtëpisë me rregullin e saj që thyen pompën e nxehtësisë ftohëse të ngrohjes së ajrit në shtëpi me ujë me teknologjinë evi dhe nivel jashtëzakonisht të ulët të zhurmës dhe ndërton vizionin e karbonit të ulët. dhe rehati në shtëpi në misionin e ofrimit të zgjidhjeve luksoze për ngrohjen, ftohjen dhe furnizimin me ujë të ngrohtë shtëpiak.

 • 6511355bnr
  Teknologji e maturuar e inverterit të plotë
 • 6539cd7qmi
  Mbështetje në kohë pas shitjes
 • 6511355cnp
  Produktiviteti mujor 8000+
 • 6511355 përqafim
  Dy laboratorë të specializuar
6539d74lwh
Referenca e instalimit në mbarë botën
Për dekadat e fundit, HEEALARX INDUSTRY LIMITED iu përgjigj në mënyrë aktive dhe pozitive tendencës së tregut dhe kërkesave të emetimeve të ulëta të kartonit dhe produkteve të pompave të ngrohjes të shtëpive që kursejnë energji për shkak të rregullores F Gas që është në praktikë në Evropë. Falë viteve të punës së palodhur dhe përpjekjeve të mëdha të ekipit të prodhimit dhe ekipit të inxhinierëve, HEEALARX INDUSTRY LIMITED ka krijuar linjën e prodhimit automatik të pompës së nxehtësisë së ujit me inverter të plotë R32 dhe gjithashtu linjë speciale prodhimi dhe laboratori testimi për inverterin R290 propan ajër në shtëpi pompa ngrohëse ftohëse me kapacitet prodhimi mujor prej 5000 copë në muaj. Me integrimin e menaxhimit fleksibël dhe inteligjent të zinxhirit të furnizimit, procedurën e rreptë të kontrollit të cilësisë në kombinim me teknologjinë e informacionit, impiantet e prodhimit HEEALARX mund të bëjnë dërgimin e shpejtë në kohë për çdo porosi të pompës së nxehtësisë me cilësinë e saj të lartë.