Leave Your Message
0102
xg (2)tc3

në lidhje me helarxhealarx

HEEALARX INDUSTRY LIMITED është një nga prodhuesit ndërkombëtarë profesionistë të pompës së nxehtësisë së ujit me inverter në fushën e ngrohjes dhe ftohjes së shtëpive me zyrë financiare në Singapor dhe bazë prodhuese në Guangdong të Kinës.
Lexo më shumë

Produkt HOT

POMPA NXEHTESE PER PISHINE INVERTER TREGTARE

Pompë nxehtësie e pishinës me inverter komerciale

Pompë nxehtësie për pishina e tipit inverter komerciale e HEEALARX është një seri pompash nxehtësie të tipit komercial me frekuencë inverterore për ngrohjen dhe ftohjen e pishinave.

Mëso më shumë
POMPA NXEHTESE PISHINE INVERTERI BANIME

Pompë nxehtësie e pishinës me inverter banimi

Për tregun evropian të pompave të nxehtësisë për pishina rezidenciale, njerëzit janë në kërkim të njësive të pompës së nxehtësisë me inverter të dizajnuar modern, me efikasitet të lartë dhe të besueshme në vend të njësive ndezëse/fikëse të cilësisë së ulët të modës së vjetër.

Mëso më shumë
POMPË NXEHTESE HIBRID MONOBLOK

Pompë nxehtësie hibride monobllok

HEEALARX Hibrid monobllok me inverter ajri në ujë pompë nxehtësie për ngrohjen e shtëpisë për ftohje është një lloj sistemi i zgjuar i ngrohjes që kursen energji, i cili mund të ndryshohet si nga burimet e rinovueshme ashtu edhe nga ato tradicionale të ngrohjes.

Mëso më shumë
010203

APLIKACIONAPLIKACION

healarxPSE NA ZGJODHET NE

qendra e lajmeveLAJME

ne mundesojme

një nivel i pakrahasueshëm i cilësisë dhe shërbimit

Ne ofrojmë shërbime profesionale të prodhimit të pompës së nxehtësisë për ftohjen e ngrohjes me inverter për partnerët jashtë shtetit. Ne optimizojmë shërbimin tonë duke garantuar cilësinë më të mirë dhe çmime të arsyeshme në dispozicion.

KLIKONI PËR TË KONTAKTONI
partner
partner2
partner3
partner4
partner5
partner6