Leave Your Message
0102
xg (2) tc3

ngeunaan heelarxheealarx

HEEALARX INDUSTRY LIMITED mangrupikeun salah sahiji produsén pompa panas cai hawa inverter internasional profésional dina pemanasan bumi sareng lapangan penyejukan kalayan kantor kauangan di Singapura sareng pangkalan manufaktur di Guangdong China.
Maca deui

Produk HOT

Komersial Inverter kolam renang pompa panas

Komersial Inverter kolam renang Pompa Panas

Komersial inverter tipe kolam renang pompa panas of HEEALARX mangrupakeun runtuyan inverter frékuénsi tipe komérsial pompa panas pikeun kolam renang pemanasan sarta cooling.

Diajar deui
padumukan inverter kolam renang pompa panas

Pompa Panas kolam renang Inverter padumukan

Pikeun pasar pompa panas kolam renang padumukan Éropa, jalma-jalma milarian desain modern, efisiensi tinggi sareng unit pompa panas inverter anu tiasa dipercaya tibatan unit on / off kualitas rendah kuno.

Diajar deui
HIBRID MONOBLOCK pompa panas

Hybrid Monoblock Pompa Panas

HEEALARX Hybrid monoblock inverter hawa ka cai pemanasan cai pompa panas cooling nyaéta salah sahiji jenis sistem pemanasan hemat energi pinter nu bisa dirobah tina duanana sumber pemanasan renewable jeung tradisional.

Diajar deui
010203

APLIKASIAPLIKASI

heealarxNaha milih kami

puseur wartaWARTA

kami nyadiakeun

hiji tingkat unmatched kualitas sarta layanan

Kami nyayogikeun jasa manufaktur pompa panas pemanasan inverter profésional pikeun mitra luar negeri. Urang ngaoptimalkeun jasa kami ku ngajamin kualitas pangalusna sarta harga lumrah sadia.

KLIK Pikeun ngahubungan
pasangan
pasangan2
pasangan3
pasangan4
pasangan5
pasangan6