Leave Your Message
6539d67poa Beunghar
Pangalaman

HEEALARX industri kawates

HEEALARX INDUSTRY LIMITED mangrupikeun salah sahiji produsén pompa panas cai hawa inverter internasional profésional dina pemanasan bumi sareng lapangan penyejukan kalayan kantor kauangan di Singapura sareng pangkalan manufaktur di Guangdong China. Kusabab éta diadegkeun dina 2014, HEEALARX tetep fokus dina ngembangkeun, manufaktur sareng nyayogikeun téknologi pompa panas inverter canggih sareng produk pompa panas dina nyayogikeun pemanasan bumi, penyejukan sareng suplai cai panas domestik pikeun panggunaan rumah tangga sareng ogé komérsial.

maca deui

Spésialisasi Dina Inverter Air
Pabrikan Pompa Panas Cai

produsén profésional pikeun pemanasan imah cooling pompa panas kalawan téhnologi inverter

HEEALARX NAON?

Produsén fléksibel calakanPamasaran Global

Tetep gancang ngembang dina sajarahna, HEEALARX INDUSTRY LIMITED terus naratas industri pompa panas pemanasan imah sentral kalayan aturanana megatkeun hawa inverter pinuh ka cai pompa panas cooling pemanasan imah kalawan téhnologi evi jeung tingkat noise super low sarta ngawangun nepi visi Karbon Low. sareng kanyamanan bumi dina misi nyayogikeun solusi anu mewah pikeun pemanasan bumi, penyejukan sareng suplai cai panas domestik.

  • 6511355bnr
    Téknologi inverter pinuh dewasa
  • 6539cd7qmi
    Pangrojong saatos-jualan tepat waktu
  • 6511355cnp
    Produktivitas bulanan 8000+
  • 6511355 nangkeup
    Dua LABS husus
6539d74lwh
Instalasi Rujukan Di sakuliah dunya
Pikeun sababaraha dekade katukang, HEEALARX INDUSTRY LIMITED ngaréspon sacara aktip sareng positip kana tren pasar sareng tungtutan émisi karton rendah sareng produk pompa panas pemanasan imah hemat energi kusabab régulasi F Gas dina prakték di Éropa. Hatur nuhun kana taun-taun kerja keras sareng usaha hébat tim manufaktur sareng tim insinyur, HEEALARX INDUSTRY LIMITED parantos ngadegkeun garis produksi otomatis tina pompa panas cai hawa inverter pinuh R32 sareng ogé jalur produksi khusus sareng laboratorium uji pikeun R290 propana inverter hawa ka bumi cai. manaskeun pompa panas cooling kalawan kamampuhan produksi bulanan tina 5000pcs per bulan. Kalayan integrasi manajemén ranté suplai anu fleksibel sareng cerdas, prosedur kontrol kualitas anu ketat dina kombinasi téknologi inpormasi, pabrik pabrik HEEALARX tiasa gancang ngirimkeun waktos pikeun unggal pesenan pompa panas kalayan kualitas luhur.